Bloesemtherapie (bachbloesems)

Bloesemtherapie is een behandeling op basis van een remedie die de energie bevat van bloemen, bomen, stenen, …. een op voorhand aangemaakte remedie met een sterke invloed op je gemoedstoestand. De bachbloesems zijn de meest gekende en dhr Bach was de grondlegger van de Bachbloesemremedies. Door zijn energetisch kracht is de werking hiervan moeilijk beschrijfbaar. Maar ervaringen wijzen wel degelijk naar een gunstige invloed op het bewustzijn. Het negatieve ompolen naar het positieve en je bepaalde inzichten geven. De resultaten zijn zeer persoonlijk gebonden, dit is afhankelijk van het bewustzijns proces en persoonlijke groei van ieder persoon.

agrimony

Door te werken met verschillende bloesems van diverse landen, kan ik een breder platform aanbieden om jou op individuele wijze te begeleiden. Zelf ben ik bezig met het ontwikkelen van een eigen reeks bachbloesems.
Concreet komen bachbloesems voor in druppels die je dagelijks inneemt.

Ik maak gebruik van de volgende bloesemremedies:

– Bach bloesems (healing herbs)
– Lian bloesems
– Living light essences
– Deva
– Platbos
– Nederlandse remedies

– Crystal Fountain Remedies:
– Ice (België): het ontdooien van vastzittende emoties, tranen toelaten, emoties die in het onbewuste zijn opgestapeld naar boven halen.
– Coconut tree (Azië): het doorstaan van een moeilijke periode, flexibiliteit, zelfvertrouwen (met veerkracht in het leven staan)
– Rainforest (Azië): tegen geheime zorgen, het niet goed weten waaraan je toe bent, vanuit je duisteren grot komen met de nodige kennis.
– Santis (Azië): zich krachtiger en sterker voelen in groep, het gevoel van: ik hoor er nu wel bij.
– Kalachuchi (Azië): liefde voor jezelf, openen van je gevoelens, met liefde wraakgevoelens opheffen.
– Walnut plus (België): zowel van de boom als de noot: het steeds malen en je hoofd temperen. Maakt je bewust van het onbewuste.
– Dinokiss (België): Ontdek je eigen ik, vruchtbaarheid van je eigen talenten, creëert een olifanten huid, krachtig in moeilijke situaties, doorzettingsvermogen en wilskracht. Bezorgt je levenslessesn zodat je tot je oorspronkelijke bron komt. Je mannelijke en vrouwelijke oerkracht. Doorbreken van ouder patronen.
– Mesae (België): zachtheid brengen in je persoonlijke prikkelbaarheid, minder geïrriteerd over bepaalde situaties.

  Crystal Fountain © 2021